Våra Paket

Hotell Lassalyckan ligger mitt i skogens lugn. Här är du omgiven av skidspår, cykel- och vandringsleder, boule- och golfbana. Utifrån ditt intresse och dina önskemål sätter vi gärna ihop ett paket som passar just dig. Läs mer om våra paket och erbjudanden nedan – och oavsett vad du väljer bor du i mysigt inredda rum med naturen precis utanför ditt fönster.

Längdskidspaket

I vårt längdskidspaket får du möjligheten att njuta av en hel dag i Lassalyckans fina skidspår och även äta en god middag och sova i något av våra fina rum.

Vinterpaket

Upplev vintern här i Ulricehamn. Hos oss bor du gott med frukost och 2-rätters middag. Du bor med fördel nära till både längskidspår och skidbacken. Slappna av och värm dig i bastun och relaxen och njut av ledigheten!

Golfpaket

Tillsammans med Ulricehamns Golfklubb anordnar vi golfpaket för dig och dina vänner. Spela golf med utsikt över Sjuhärads skogar – sov och ät sedan gott hos oss på Hotell Lassalyckan.

Cykel och vandringspaket

Ge er ut i naturen med cykel eller vandringskängorna. Fantastiska Vandringsleder samt cykelsspår både för landsväg och MTB, precis utanför husknuten.