Enkelrum

Känn dig som hemma i våra bekväma enkelrum. De är alla inredda i jordnära färger med mycket träinslag för att få dig att koppla av och fylla på med energi. Med naturen precis utanför ditt fönster sover du gott och vaknar upp utvilad.

 

Notera att våra enkelrum är samma som dubbelrummen men att priset baseras på antalet personer som bor i rummet. Därför hittar du antingen en twin bed (två enkelsängar på 90 cm som står bredvid varandra) eller två separata enkelsängar i ditt enkelrum.

 

Som gäst hos oss är du också varmt välkommen att använda vår bastu- och relaxavdelning med närhet till skogens lugn.

 

Hos oss är även fyrbenta vänner välkomna! Hundar får vistas på hotellets allmänna ytor samt på uteserveringen, men ej inne i vår restaurang. Det tillkommer en kostnad på 150kr per hund och natt. Meddela oss gärna i förväg om ni kommer med hund.

 

Incheckning från kl. 15. Utcheckning senast kl. 11. Meddela oss om du kommer senare än kl. 18. Frukost ingår och serveras vardagar kl. 6.30-9.00 och helger kl 8.00-10.00.

Hotellet har inget eget gym, men vi samarbetar med Nordic Wellness som ligger vägg i vägg till hotellet. Gymmet är gratis att nyttja för alla boende på hotellet. Se mer på: Nordic Wellness Lassalyckan

Faciliteter

Wifi Wifi
Hårtork Hårtork
Tv Tv
Dusch Dusch
Badrum Badrum
Rökfritt Rökfritt
Skrivbord Skrivbord
Frukost Frukost
Gratis parkering Gratis parkering
Tillgång till relax Tillgång till relax
Strykjärn Strykjärn
Vattenkokare Vattenkokare