Våra Paket

Hotell Lassalyckan ligger mitt i skogens lugn. Här är du omgiven av skidspår, cykel- och vandringsleder, boule- och golfbana. Utifrån ditt intresse och dina önskemål sätter vi gärna ihop ett paket som passar just dig. Läs mer om våra paket och erbjudanden nedan – och oavsett vad du väljer bor du i mysigt inredda rum med naturen precis utanför ditt fönster.

Cykel och vandringspaket

Ge er ut i naturen med cykel, rullskidor eller vandringskängorna. Fantastiska Vandringsleder samt cykelspår både för landsväg och MTB. Precis utanför husknuten finns även den asfalterade 3,5km långa Multisportbanan.

Golfpaket

Tillsammans med Ulricehamns Golfklubb anordnar vi golfpaket för dig och dina vänner. Spela golf med utsikt över Sjuhärads skogar – sov och ät sedan gott hos oss på Hotell Lassalyckan.

Vinterpaket

Upplev vintern här i Ulricehamn. Hos oss bor du gott med frukost och 2-rätters middag. Du bor med fördel nära till både längskidspår och skidbacken. Slappna av och värm dig i bastun och relaxen och njut av ledigheten!

Längdskidspaket

I vårt längdskidspaket får du möjligheten att njuta av en hel dag i Lassalyckans fina skidspår och även äta en god middag och sova i något av våra fina rum.