3-4 bäddsrum

Våra bekväma 3-bäddsrum är inredda på ett mysigt sätt i jordnära toner för en lugn och skön vistelse. De passar perfekt för barnfamiljen eller träningslägret, och med naturen precis utanför ert fönster sover ni gott och vaknar upp utvilade.

 

Sov gott i en twin bed (två enkelsängar på 90 cm som står bredvid varandra) eller i varsin enkelsäng separata från varandra. Den tredje sängen är 80 cm bred fälls ner från väggen på ett smidigt sätt. Notera att våra 3-bäddsrum även används som 4-bäddsrum så det finns även en fjärde säng, 80 cm bred, som kan fällas ner från väggen. Priset baseras på antalet personer som bor i rummet.

 

Som gäst hos oss är du också varmt välkommen att använda vår bastu- och relaxavdelning med närhet till skogens lugn.

 

Hos oss är även fyrbenta vänner välkomna! Hundar får vistas på hotellets allmänna ytor samt på uteserveringen, men ej inne i vår restaurang. Det tillkommer en kostnad på 150kr per hund och natt. Meddela oss gärna i förväg om ni kommer med hund.

 

Incheckning från kl. 15. Utcheckning senast kl. 11. Meddela oss om du kommer senare än kl. 18. Frukost ingår och serveras vardagar kl. 6.30-9.00 och helger kl. 8.00-10.00.

Hotellet har inget eget gym, men vi samarbetar med Nordic Wellness som ligger i samma hus. Gymmet är gratis att nyttja för alla boende på hotellet. Se mer på: Nordic Wellness Lassalyckan

Faciliteter

Wifi Wifi
Hårtork Hårtork
TV TV
Dusch Dusch
Badrum Badrum
Rökfritt Rökfritt
Skrivbord Skrivbord
Frukost Frukost
Gratis parkering Gratis parkering
Fri tillgång till relax Fri tillgång till relax
Strykjärn Strykjärn
Vattenkokare Vattenkokare